vervelde.com

Oprichter Huib VerveldeVervelde, ons principe is “Afspraak is afspraak” 

Dit op basis van wederzijds vertrouwen wat al jaren zo werkt.

Huib Vervelde (1937) begon in 1962 als zelfstandig ondernemer. Vanuit de gezonde handelsgeest van de oprichter en naamgever, zijn later de vele vertakkingen tot stand gekomen. Nu is de onderneming actief in de bouw van containers, metaalbewerking, de productie van vetafscheiders en de (groot-) handel in PVC. Zo is stap voor stap de naam Vervelde gevestigd. Met de nadruk op stap voor stap. De onderneming handelt niet impulsief. Alle activiteiten worden tot in detail voorbereid en zorgvuldig afgewogen. Alleen op die manier is het mogelijk om afspraken na te komen.

Wij kunnen de prijs concurrerend houden door het wij al jaren beschikken over een eigen hoogwaardige productiefabriek in Polen, waar de loonkosten aanmerkelijk gunstiger zijn.

In deze goed geoutilleerde fabriek in Lebork werken momenteel 160 vakmensen met uitsluitend Europees staal en materialen, strikt volgens de Nederlandse productienormen. Ongeveer vier keer per week pendelen onze eigen vrachtwagens vanaf de fabriek naar onze klant in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Of dit nu in het noorden of het zuiden van het land is.

Door de uitstekende faciliteiten in de Poolse machinefabriek voeren wij steeds meer speciale constructiewerken uit in opdracht van derden. Het gaat hier om uiterst nauwkeurige en maatvaste bewerkingen van metalen. De meest uiteenlopende opdrachten worden aan ons toevertrouwd: van stalen frames, tot dubbelwandige gasolietanks.

 

Voor welke vraag u ook contact opneemt met ons, U zult ons leren kennen als een betrouwbare partner die gemaakte afspraken snel en accuraat nakomt.