vervelde.com

Maatwerk Als Standaard

Constructie2 smallBij de productie van stalen containers heeft Vervelde maatwerk tot standaard verheven. De afnemers zijn afkomstig uit de meest uiteenlopende branches. Vervelde produceert de containers voor blue container smallalle gangbare systemen (kabel, haak, ketting en portaal) volledig in eigen beheer. Schuin, rond of haaks, Vervelde gebruikt de staalsoort van uw keuze in een maatvoering van 3 tot 120 kuub. En maatwerk is inderdaad maatwerk bij Vervelde. Ongeacht voor welk toepassingsgebied u een container zoekt, Vervelde garandeert de variant die tot in detail voldoet aan uw eisen. In een oplage van één of meer dan honderd stuks. Geen probleem bij Vervelde!


Hoogwaardige Productielocatie

Vervelde levert de containers in staal, roestvrijstaal en zorgt desgewenst voor een feilloze afwerking in alle gangbare RAL-kleuren. Het vakwerk van contructie, bewerking, en afwerking, gebeurt op de eigen hoogwaardige productie locatie in Polen. In deze fabriek wordt uitsluitend met Europees staal en Europese materialen gewerkt, strikt volgens de strengste Nederlandse productienormen. Om de optimale kwaliteit voor honderd procent te garanderen, is het management van de fabriek ook volledig in Nederlandse handen. Daarvoor staat Vervelde garant!


Snelle Levertijd

Dankzij het moderne machinepark en de ruime voorraad, is Vervelde in staat om bij een bijzondere aanvraag de productie in korte tijd flink op te voeren.  Deze flexibiliteit bepaalt in belangrijke mate het onderscheidend vermogen van de onderneming. Het transport valt daarom ook onder eigen beheer. Met een jaarproductie van 800 tot 900 containers, in alle soorten en maten, behoort Vervelde tot de belangrijkste spelers in de markt. Wie naast de prima kwaliteit en korte levertijd nog meer pluspunten wil horen, mag rekenen op een prijs die in alle opzichten concurrerend is. Vandaar de afzet in heel Nederland.