vervelde.com

ROBEX

Robex aerialVervelde beschikt in Lebork (Polen) over een fabriek (ROBEX) voor uw uitbesteding. Alle faciliteiten voor de uiterst nauwkeurige en maatvaste bewerking van metalen zijn in onze fabriek aanwezig. 
Naast reguliere metaalbewerking, zijn de meer dan 160 vakmensen in onze fabriek ook zeer bedreven in lassen, stralen en spuiten.

Uw aanvraag voor een gecompliceerde staalconstructie of een specifieke bewerking, is een uitdaging die wij graag aannemen.
Volgens uw specificaties, of met ondersteuning van onze constructietekenaars, maken we uiteindelijk gezamenlijk de passende oplossing.

 

Betrouwbare Partner

container orange smallVervelde is een betrouwbare partner om uw kleine en grote opdrachten aan uit te besteden. Neem de som van een ruime productiecapaciteit in een perfect geoutilleerde fabriek. Tel daar de beschikking over goed gemotiveerd en vakbekwaam personeel bij op. Daar komt de aanwezigheid van een ruime voorraad en volop (droge) opslagruimte nog bij.
Drie maal per week pendelt de eigen transportdienst tussen Nederlands en Polen waardoor u nooit lang hoeft te wachten op aanvoer. Precies volgens afspraak, de referentielijst bewijst dat Vervelde in staat is om grote en kleine afnemers op maat te bedienen. En dat voor een prijs die in alle opzichten verrassend is.

Daarmee wordt de rekensom eenvoudig gemaakt.